DHTML JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com
*  Recordvlucht   Herinnerings  Certificaat   *


In plaats van “Eerste dag enveloppen” als verza-melstuk en souvenir na afloop van het record aan te bieden, besloot Eppo iets beduidend lichters aan boord mee te nemen. Iets wat luchtvaart gelieerd was, namelijk natuurzijde, het materiaal waar parachutes van worden vervaardigd.


Een lap van Honderd bij één meter. Deze is in de volle lengte in vier banen verdeeld. Twee brede banen plus twee smalle banen, weer onderver-deeld in 4.444 repen en 2.222 rechthoeken.


 De verticaal geplaatste repen zijde zijn met lak-zegels in het Certificaat bevestigd. In de lak zijn de woorden “On board F-28-AO” gestempeld.


Op de repen zijde, de vlieghavenstempels van het vliegveld van binnenkomst en het vliegveld van verlaten van de door Eppo overvlogen landen.·         Zestienhoven

·         Biggin Hill

·         Stornoway

·         Vagar

·         Egilsstadir

·         Reykjavik

·         Kulusuk

·         Sondrestromfjord

·         Cape Dyer

·         St Hubert Montreal

·         Teterboro

- Rotterdam
- UK
- Schotland
- Faeröer Eilanden
- Oost IJsland
- West IJsland
- Oostkust Groenland
- Westkust Groenland
- Baffin Island Canada
- Canada
- USAIn de ruitvormige voorstelling, Eppo’s vliegtuigje, de Eiffeltoren, de Euromast en het Vrijheidsbeeld. Daaronder concept artikel-31 in het Engels.


Op het rechthoekige stuk zijde is een Nederlandse bijzondere vluchten zegel bevestigd die op het postkantoor van Zestienhoven op de dag van Eppo’s vertrek door zijn zoon Leonard en Rachid Morstani, alle 2.222 zijn afgestempeld.
Walter Schirlinger en poltergeist tweeling, Eppo’s steun en onverlaat, plak-

ken de bijzondere vluchten zegels op de rol zijde.

______________________________________________________________
Het diagonaal geplaatste rood, wit en blauwe lint symboliseert zowel de Nederlandse als de Franse vlag. Eppo’s kist is namelijk in Frankrijk in het Districte Tours geregistreerd onder F-28-AO.


Rechts naast het rechthoekige stuk zijde, een in de VS aangebrachte preeg met “Seal of Authenticity USA”. Alle certificaten zijn met potlood door Eppo genummerd en gesigneerd.


N.B.

Alle zijde heeft gegarandeerd de gehele reis van start tot Finish aan boord van Eppo’s vliegtuigje meegemaakt. Op de bagagedrager boven de accu.
er zijn nog certificaten te bestellen: € 175,-

exclusief verpakking, verzekering en verzendkosten


Design en tekst © Eppo Harbrink Numan - 2007 / Website Richard Bakker AHCS